NIEUWS VAN NOORDZEE BOWLING

Noordzee Bowling sluit BVJ trioleague competitie af met gelijkspel

09-06-2009 06:40:00

Het team van Noordzee Bowling, dat vorige week het kampioenschap al behaalde in de trioleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het lange seizoen afgesloten met een gelijkspel ( 2-2 ) tegen de ploeg van Life & Garden. De eerste game werd ruimschoots verloren, maar de tweede en derde werden weer in winst omgezet, waardoor de gelijke stand op het scorebord verscheen. Wendy Zutphen, Richard Derks, Dwayne van Zandwijk en ‘vaste invaller’ en aanvoerder Ralph Jans, mogen terugzien op een alleszins geslaagde competitie, waarin de titel werd overgenomen van de ploeg van Z-ICI. In het eindklassement kwam Noordzee Bowling op 110,5 punten en volgt het team van Z-ICI op de tweede plaats met 107 punten. Beide ploegen hebben een grote voorsprong op de ploeg van Car Parts, die als derde eindigde met 95,5 punten. De gedeelde vierde plaats ging – met ieder 84,5 punten – naar de teams van Park Plaza en Rob Goudsblom Verzekeringen. Op de laatste speeldag kwam Richard met 233 pins ook nog tot de hoogste gamescore bij de mannen. Volgend seizoen, dat begin september weer van start gaat, zal Noordzee Bowling de titel gaan verdedigen.

 

 

Noordzee Bowling pakt BVJ trioleague titel en de ‘dubbel’!

27-05-2009 09:42:00

Wat nog geen enkel team is gelukt bij de Bowling Vereniging Julianadorp, is dit seizoen wel door het team van Noordzee Bowling ‘geregeld’. De ploeg behaalde enkele weken geleden al het kampioenschap in de viermansleague competitie en afgelopen dinsdag werd de ‘dubbel’ een feit met het behalen van de titel in de trioleague. In de absolute topper tegen de ploeg van titelverdediger Z-ICI kwam Noordzee Bowling in de eerste game op ruime achterstand, maar de tweede en derde game werden in winst omgezet, met de 2-2 eindstand als resultaat. Daarmee werd het kampioenschap een feit: een verdienste voor het team dat bestaat uit aanvoerder Ralph Jans, Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk. Richard tekende met 236 pins voor de hoogste gamescore bij de mannen en Wendy zorgde met 231 pins voor de tweede plaats bij de vrouwen. Met nog één wedstrijd te spelen, staat Noordzee Bowling op 108,5 punten en volgt Z-ICI op de tweede plaats met 104 punten Het team van Car Parts is definitief derde met 94,5 punten, na een 3-1 zege op de formatie van Life & Garden. De officiële huldiging van de beide Noordzee Bowling teams bij de BVJ vindt in de tweede week van juni plaats, uiteraard bij Noordzee Bowling!

 

 

Spannende eindstrijd om BVJ trioleague titel

13-05-2009 10:03:00

De strijd om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp, kent een zeer spannende slotfase. Met nog drie wedstrijden te spelen, zijn alleen de teams van Noordzee Bowling en titelverdediger Z-ICI nog ‘in de race’. In het algemeen klassement, gaat Noordzee Bowling aan de leiding met 103,5 punten, na een maximale 4-0 0verwinning op de ploeg van Car Parts, die nu definitief is uitgeschakeld en derde is met 91,5 punten. Z-ICI blijft ook nog kandidaat, na eveneens 4-0 winst op de formatie van Life & Garden. Zeker in de eerste game van het duel met Car Parts, werd de basis voor de overwinning al gelegd, omdat die al met ruim honderd pins in het voordeel van Noordzee Bowling – dit keer met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne vasn Zandwijk – werd afgesloten. Ook in de tweede en derde game wist Noordzee Bowling de voorsprong te behouden, vandaar de 4-0 zege op het scorebord. Dwayne kwam met 258 pins tot de hoogste gamescore bij de mannen, gevolgd door Richard met 237 pins. Over twee weken staat de absolute topper tegen Z-ICI op het programma. Bij minimaal een gelijkspel, gaat de titel dit seizoen over in handen van Noordzee Bowling!

Opnieuw maximale winst voor Noordzee Bowling in BVJ viermansleague

09-06-2009 06:39:00

Na het behalen van het kampioenschap in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, gaat het team van Noordzee Bowling door met het behalen van maximale winst. In de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen, werd de ploeg van hekkensluiter TEMO met 4-0 geklopt en ook nu weer was de zege méér dan overtuigend te noemen. Ross Greiner, aanvoerder Ralph Jans, Frank Boomstra en Dwayne van Zandwijk kwamen tot een totaal van 2538 pins, of wel 846 pins gemiddeld per game! Ross tekende bij de vrouwen met 201 pins voor de op een na hoogste gamescore. Bij de mannen waren de tweede en derde plaats – met respectievelijk 246 en 242 pins – voor Frank en Dwayne. Volgende week donderdag de laatste competitiewedstrijd. De teams van Noordzee Bowling, die bij de BVJ dit seizoen de titels behaalden in de trio- en viermansleague, worden op vrijdag 19 juni aanstaande gehuldigd in de ‘eigen’ Noordzee Bowling!

 

 

Noordzee Bowling heeft trioleague titel bijna ‘binnen’!

20-05-2009 05:19:00

Het team van Noordzee Bowling heeft de trioleague titel van de Bowling Vereniging Julianadorp bijna ‘binnen’! Met nog twee wedstrijden te spelen, heeft de ploeg een voorsprong van 4,5 punten op het team van titelverdediger Z-ICI. Volgende week dinsdag staat de absolute ‘kraker’ tussen beide teams op het programma en Noordzee Bowling heeft dan aan een gelijkspel voldoende om de kampioensvlag te gaan hijsen. In de wedstrijd tegen de formatie van Teerenstra, toonde Noordzee Bowling – dit keer met aanvoerder Ralph Jans, Wendy Zutphen en Dwayne van Zandwijk – de ware teamspirit. Na een 1-0 voorsprong, kwam Teerenstra in de tweede game op gelijke hoogte. Halverwege de derde game wist de Noordzee ploeg sterk terug te komen, met de 3-1 eindstand als resultaat. Dwayne kwam met 268 pins bijna tot de hoogste gamescore bij de mannen; met twee pins minder moest hij Frank Boomstra ( Z-ICI ) voor laten gaan. In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling aan de leiding met 106,5 punten en volgt Z-ICI op de tweede plaats met 102 punten, na eveneens 3-1 winst op de ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen. Dat het volgende week spannend zal worden, mag wel duidelijk zijn. De ‘dubbel’ kan voor Noordzee Bowling dan ‘binnengehaald’ worden!

 

 

Noordzee Bowling vervolgt zegereeks in BVJ viermansleague competitie

15-05-2009 09:47:00

Het team van Noordzee Bowling, met overmacht kampioen van de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, gaat door met het behalen van overwinningen. Afgelopen donderdag werd het viertal van Golden Wok Palace met 3-1 geklopt door aanvoerder Ralph Jans, Wim en Richard Derks en Dwayne van Zandwijk. Na een 0-1 achterstand in de eerste game, waren de volgende twee ruimschoots voor de Noordzee-formatie. Richard kwam met 248 pins tot de hoogste gamescore bij de mannen en Dwayne volgde op de tweede plaats met 226 pins. In het algemeen klassement staat Noordzee Bowling – met nog drie wedstrijden te spelen – trots op de eerste plaats met 89 punten. Op maar liefst 20 punten achterstand neemt het team van Rob Goudsblom Verzekeringen de tweede plaats in, na een maximale 4-0 overwinning op de ploeg van TEMO. De formatie van Toyota Schreur deelde de punten ( 2-2 ) met het team van De Dakmeesters en is derde met 66,5 punten. Aangezien Noordzee Bowling ook in de trioleague competitie van de BVJ aan de leiding gaat, komt ‘de dubbel’ steeds dichterbij!