Nieuws van NoordzeeBowling


Noordzee Bowling sluit BVJ trioleague competitie af met gelijkspel

09-06-2009 06:40:00

Het team van Noordzee Bowling, dat vorige week het kampioenschap al behaalde in de trioleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het lange seizoen afgesloten met een gelijkspel ( 2-2 ) tegen de ploeg van Life & Garden. De eerste game werd ruimschoots verloren, maar de tweede en derde werden weer in winst omgezet, waardoor de gelijke stand op het scorebord verscheen. Wendy Zutphen, Richard Derks, Dwayne van Zandwijk en ‘vaste invaller’ en aanvoerder Ralph Jans, mogen terugzien op een alleszins geslaagde competitie, waarin de titel werd overgenomen van de ploeg van Z-ICI. In het eindklassement kwam Noordzee Bowling op 110,5 punten en volgt het team van Z-ICI op de tweede plaats met 107 punten. Beide ploegen hebben een grote voorsprong op de ploeg van Car Parts, die als derde eindigde met 95,5 punten. De gedeelde vierde plaats ging – met ieder 84,5 punten – naar de teams van Park Plaza en Rob Goudsblom Verzekeringen. Op de laatste speeldag kwam Richard met 233 pins ook nog tot de hoogste gamescore bij de mannen. Volgend seizoen, dat begin september weer van start gaat, zal Noordzee Bowling de titel gaan verdedigen.


Opnieuw maximale winst voor Noordzee Bowling in BVJ viermansleague

09-06-2009 06:39:00

Na het behalen van het kampioenschap in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, gaat het team van Noordzee Bowling door met het behalen van maximale winst. In de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen, werd de ploeg van hekkensluiter TEMO met 4-0 geklopt en ook nu weer was de zege méér dan overtuigend te noemen. Ross Greiner, aanvoerder Ralph Jans, Frank Boomstra en Dwayne van Zandwijk kwamen tot een totaal van 2538 pins, of wel 846 pins gemiddeld per game! Ross tekende bij de vrouwen met 201 pins voor de op een na hoogste gamescore. Bij de mannen waren de tweede en derde plaats – met respectievelijk 246 en 242 pins – voor Frank en Dwayne. Volgende week donderdag de laatste competitiewedstrijd. De teams van Noordzee Bowling, die bij de BVJ dit seizoen de titels behaalden in de trio- en viermansleague, worden op vrijdag 19 juni aanstaande gehuldigd in de ‘eigen’ Noordzee Bowling!


Noordzee Bowling pakt BVJ trioleague titel en de ‘dubbel’!

27-05-2009 09:42:00

Wat nog geen enkel team is gelukt bij de Bowling Vereniging Julianadorp, is dit seizoen wel door het team van Noordzee Bowling ‘geregeld’. De ploeg behaalde enkele weken geleden al het kampioenschap in de viermansleague competitie en afgelopen dinsdag werd de ‘dubbel’ een feit met het behalen van de titel in de trioleague. In de absolute topper tegen de ploeg van titelverdediger Z-ICI kwam Noordzee Bowling in de eerste game op ruime achterstand, maar de tweede en derde game werden in winst omgezet, met de 2-2 eindstand als resultaat. Daarmee werd het kampioenschap een feit: een verdienste voor het team dat bestaat uit aanvoerder Ralph Jans, Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk. Richard tekende met 236 pins voor de hoogste gamescore bij de mannen en Wendy zorgde met 231 pins voor de tweede plaats bij de vrouwen. Met nog één wedstrijd te spelen, staat Noordzee Bowling op 108,5 punten en volgt Z-ICI op de tweede plaats met 104 punten Het team van Car Parts is definitief derde met 94,5 punten, na een 3-1 zege op de formatie van Life & Garden. De officiële huldiging van de beide Noordzee Bowling teams bij de BVJ vindt in de tweede week van juni plaats, uiteraard bij Noordzee Bowling!


Noordzee Bowling heeft trioleague titel bijna ‘binnen’!

20-05-2009 05:19:00

Het team van Noordzee Bowling heeft de trioleague titel van de Bowling Vereniging Julianadorp bijna ‘binnen’! Met nog twee wedstrijden te spelen, heeft de ploeg een voorsprong van 4,5 punten op het team van titelverdediger Z-ICI. Volgende week dinsdag staat de absolute ‘kraker’ tussen beide teams op het programma en Noordzee Bowling heeft dan aan een gelijkspel voldoende om de kampioensvlag te gaan hijsen. In de wedstrijd tegen de formatie van Teerenstra, toonde Noordzee Bowling – dit keer met aanvoerder Ralph Jans, Wendy Zutphen en Dwayne van Zandwijk – de ware teamspirit. Na een 1-0 voorsprong, kwam Teerenstra in de tweede game op gelijke hoogte. Halverwege de derde game wist de Noordzee ploeg sterk terug te komen, met de 3-1 eindstand als resultaat. Dwayne kwam met 268 pins bijna tot de hoogste gamescore bij de mannen; met twee pins minder moest hij Frank Boomstra ( Z-ICI ) voor laten gaan. In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling aan de leiding met 106,5 punten en volgt Z-ICI op de tweede plaats met 102 punten, na eveneens 3-1 winst op de ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen. Dat het volgende week spannend zal worden, mag wel duidelijk zijn. De ‘dubbel’ kan voor Noordzee Bowling dan ‘binnengehaald’ worden!


Noordzee Bowling vervolgt zegereeks in BVJ viermansleague competitie

15-05-2009 09:47:00

Het team van Noordzee Bowling, met overmacht kampioen van de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, gaat door met het behalen van overwinningen. Afgelopen donderdag werd het viertal van Golden Wok Palace met 3-1 geklopt door aanvoerder Ralph Jans, Wim en Richard Derks en Dwayne van Zandwijk. Na een 0-1 achterstand in de eerste game, waren de volgende twee ruimschoots voor de Noordzee-formatie. Richard kwam met 248 pins tot de hoogste gamescore bij de mannen en Dwayne volgde op de tweede plaats met 226 pins. In het algemeen klassement staat Noordzee Bowling – met nog drie wedstrijden te spelen – trots op de eerste plaats met 89 punten. Op maar liefst 20 punten achterstand neemt het team van Rob Goudsblom Verzekeringen de tweede plaats in, na een maximale 4-0 overwinning op de ploeg van TEMO. De formatie van Toyota Schreur deelde de punten ( 2-2 ) met het team van De Dakmeesters en is derde met 66,5 punten. Aangezien Noordzee Bowling ook in de trioleague competitie van de BVJ aan de leiding gaat, komt ‘de dubbel’ steeds dichterbij!


Spannende eindstrijd om BVJ trioleague titel

13-05-2009 10:03:00

De strijd om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp, kent een zeer spannende slotfase. Met nog drie wedstrijden te spelen, zijn alleen de teams van Noordzee Bowling en titelverdediger Z-ICI nog ‘in de race’. In het algemeen klassement, gaat Noordzee Bowling aan de leiding met 103,5 punten, na een maximale 4-0 0verwinning op de ploeg van Car Parts, die nu definitief is uitgeschakeld en derde is met 91,5 punten. Z-ICI blijft ook nog kandidaat, na eveneens 4-0 winst op de formatie van Life & Garden. Zeker in de eerste game van het duel met Car Parts, werd de basis voor de overwinning al gelegd, omdat die al met ruim honderd pins in het voordeel van Noordzee Bowling – dit keer met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne vasn Zandwijk – werd afgesloten. Ook in de tweede en derde game wist Noordzee Bowling de voorsprong te behouden, vandaar de 4-0 zege op het scorebord. Dwayne kwam met 258 pins tot de hoogste gamescore bij de mannen, gevolgd door Richard met 237 pins. Over twee weken staat de absolute topper tegen Z-ICI op het programma. Bij minimaal een gelijkspel, gaat de titel dit seizoen over in handen van Noordzee Bowling!


Noordzee Bowling prolongeert titel in BVJ viermansleague!

13-05-2009 09:39:00

Het team van Noordzee Bowling is – zoals al langer werd verwacht – op meer dan overtuigende wijze kampioen geworden in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp. De titel werd op eenvoudige wijze geprolongeerd, omdat de ploeg dit seizoen een klasse apart is! Hulde voor de ploeg, die bestaat uit Ross Greiner, aanvoerder Ralph Jans, Frank Boomstra, Richard Derks, Dwayne van Zandwijk, Dennis van de Burg en Wim Derks. Met nog drie wedstrijden te spelen, staat Noordzee Bowling op een totaal van 8y6 punten en heeft maar liefst 21 punten voorsprong op de ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen, die met 3-1 won van de formatie van De Dakmeesters. Het team van Toyota Scheur zakte naar de derde ‘stek’ met 64,5 punten, na een 1-3 nederlaag tegen het team van Uniqorn. Tegen het viertal van Camping Oase deed het team van Noordzee Bowling – dit keer met Ross, Frank, Richard en Dwayne – het rustig aan. Na een 0-1 achterstand, werden de tweede en derde game in winst omgezet; vandaar de 3-1 eindstand. Het wachten is nu nog op het behalen van de titel in de trioleague competitie van de BVJ, waarmee de dubbel binnengehaald kan worden!


Noordzee Bowling op weg naar BVJ trioleague kampioenschap!

29-04-2009 08:55:00

Met nog vier wedstrijden te spelen in de A-poule van de play-offs, is het team van Noordzee Bowling ‘stevig op weg’ naar het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp. De Noordzee-ploeg – dit keer spelend met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dennis van de Burg – won de altijd lastige wedstrijd tegen de ploeg van Park Plaza met 3-1 en profiteerde bovendien van het gelijkspel ( 2-2 ) van het trio van ‘achtervolger’ Z-ICI tegen de formatie van Cum Laude. In de eerste game kwam Park Plaza op voorsprong, maar de tweede en derde waren voor Noordzee Bowling, mede dankzij de hoogste gamescore van Wendy bij de vrouwen met 215 pins. In het algemeen klassement heeft Noordzee Bowling nu 99,5 punten en volgt de ploeg van titelverdediger Z-ICI op de tweede ‘stek’ met 95 punten. De derde plaats wordt met 91,5 punten ingenomen door het team van Car Parts, dat tegen de ploeg van Teerenstra met 3-1 winst van de baan stapte. De ‘dubbel’ – trio- en viermansleague titel van de BVJ – komt voor Noordzee Bowling heel dicht bij!


Noordzee Bowling heeft titel in BVJ viermansleague bijna ‘binnen’!

24-04-2009 14:56:00

Op 7 mei aanstaande – op Koninginnedag wordt niet gespeeld – kan het team van Noordzee Bowling het kampioenschap in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp gaan vieren. De ploeg heeft – met nog vijf speelronden te gaan - slechts één punt nodig om de titel te prolongeren en dat moet dan zeker lukken. Afgelopen donderdag won Noordzee Bowling - dit keer met Ross Greiner, Willem Derks, Frank Boomstra en Richard Derks – met 3-1 van de ploeg van De Dakmeesters en kwam daarmee op 83 punten. De tweede plaats wordt met 63,5 punten ingenomen door de ploeg van Toyota Schreur, die met een maximale 4-0 zege van de baan stapte in het duel met TEMO. Het team van Rob Goudsblom Verzekeringen volgt met 62 punten op de derde plaats, na een 3/1 overwinning op het viertal van Golden Wok Palace. Op 7 mei kan de kampioensvlag dus worden gehesen en Noordzee Bowling is dit seizoen de enige ploeg in de BVJ viermansleague competitie, die daar ook recht op heeft!


Garaasje P&R winnaar bedrijvenleague Noordzee Bowling

22-04-2009 05:42:00

De traditionele bedrijvenleague, die in het voor- en najaar door de Noordzee Bowling in Julianadorp aan Zee wordt georganiseerd, is dit keer gewonnen door het team van Garaasje P&R. De ploeg behaalde in de A-finale in totaal 1684 pins. De tweede plaats in de eindrangschikking was voor het team van Uniqorn met 1639 pins en de derde plaats kwam in handen van de formatie van Dozy 1 met 1598 pins. De B-finale werd gewonnen door de ploeg van Team Bertje met een pinfall van 1627. Als tweede eindigde het team van Dozy 2 met 1579 pins en de ploeg van De Vijverhut eindigde als derde met 1551 pins. Aan het vier weken durende evenement, werd dit keer door 16 teams deelgenomen. De wisselbeker kwam in handen van Garaasje P&R en de aanmoedigingsprijs ging naar de ploeg van het Team Bertje. In het najaar is er opnieuw een bedrijvenleague


Noordzee Bowling op weg naar de titel in BVJ trioleague

22-04-2009 05:41:00

Het team van Noordzee Bowling is goed op weg om de trioleague titel van de Bowling Vereniging Julianadorp te gaan behalen. In de A-poule van de play-offs won de Noordzee-ploeg – met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk – afgelopen dinsdag met 3-1 van het trio van Cum Laude en profiteerde bovendien van het gelijkspel ( 2-2 ) dat het team van titelverdediger Z-ICI ´behaalde´ in het duel met de formatie van Park Plaza. Na een 0-1 achterstand, werden de tweede en derde game in ruime winst omgezet; vandaar de 3-1 eindstand op het scorebord. Dwayne kwam – wat de hoogste gamescore bij de mannen betreft - met 248 pins tot de tweede plaats en Richard volgde op de derde ´stek´ met 238 pins. In het algemeen klassement heeft Noordzee Bowling de voorsprong op Z-ICI weten te vergroten. Met nog vijf wedstrijden te spelen, heeft Noordzee Bowling nu 96,5 punten en volgt de titelverdediger op de tweede plaats met 93 punten. De derde plaats is – met 88,5 punten - ´stevig in handen´ van het team Car Parts, dat het trio van Rob Goudsblom Verzekeringen met 3-1 klopte. De ´laatste loodjes wegen het zwaarst´, is een waar gezegde. Noordzee Bowling moet de voorsprong op Z-ICI weten te handhaven. De ´dubbel´ - in de trio- en viermansleague competitie van de BVJ – komt wel heel dichtbij!


BVJ viermansleague titel volgende week voor Noordzee Bowling

17-04-2009 08:53:00

Aanstaande vrijdag kan het team van Noordzee Bowling het kampioenschap behalen in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp. Bij maximale 4-0 winst wordt de titel geprolongeerd. Afgelopen vrijdag had de ploeg van aanvoerder Ralph Jans een vrije avond en zag de ‘concurrentie’ wel punten verliezen. Vandaar de ruime voorsprong in het algemeen klassement: Noordzee Bowling heeft – met nog zes wedstrijden te spelen – 80 punten en maar liefst 20,5 punten voorsprong op de teams van Toyota Schreur en Sound Support, die de tweede plaats delen. Beide ploegen kwamen tegen elkaar uit en stapten met een gelijkspel ( 2-2 ) van de baan. Het team van Rob Goudsblom Verzekeringen staat vierde met 59 punten, na een maximale 4-0 overwinning op de formatie van Camping Oase. Volgende week donderdag valt dus de beslissing!


Noordzee Bowling versterkt koppositie in A-poule BVJ trioleague

17-04-2009 08:53:00

In de A-poule van de play-offs, waar wordt gestreden om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het team van Noordzee Bowling de koppositie in het algemeen klassement weten te versterken. De ploeg – dit keer met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk – won met maximale cijfers ( 4-0 ) van de formatie van Rob Goudsblom Verzekeringen en zag dat de concurrenten, de teams van Z-ICI en Car Parts ieder één punt verspeelden. Wendy tekende met 213 pins voor de hoogste gamescore bij de vrouwen en Richard kwam met 243 pins tot een tweede plaats bij de mannen. In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling – met nog zes speelronde te gaan – dus aan de leiding met 93,5 punten en heeft 1,5 punt voorsprong op de formatie van titelverdediger Z-ICI, die met 3-1 winst van de baan stapte tegen de ploeg van Teerenstra. Car Parts volgt – eveneens na 3-1 winst op het team van Cum Laude – op de derde plaats met 85,5 punten. Dat de titelstrijd nog een spannende slotfase tegemoet gaat, mag duidelijk zijn. De beste kansen op het kampioenschap zijn weggelegd voor de teams van Noordzee Bowling en Z-ICI; Noordzee Bowling lijkt vooralsnog het meest kansrijk!


Noordzee Bowling oppermachtig in BVJ viermansleague

04-04-2009 06:14:00

Het team van Noordzee Bowling is in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp oppermachtig. Ook afgelopen donderdag werd op de ‘eigen’ baan met maximale cijfers ( 4-0 ) gewonnen. ‘Slachtoffer’ dit keer werd de ploeg van Uniqorn, die tegen de klasse van Noordzee Bowling – spelend met Ross Greiner, Frank Boomstra, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk- niet was opgewassen. Richard kwam met 255 pins tot de hoogste gamescore bij de mannen en werd op de plaatsen twee en drie gevolgd door Dwayne ( met 237 pins ) en Frank met 235 pins. Ross tekende bij de vrouwen voor de derde plaats met 203 pins. Met nog acht wedstrijden in deze competitie te spelen, wordt het algemeen klassement met 76 punten aangevoerd door Noordzee Bowling, dat rechtstreeks op prolongatie van de titel af gaat. Op een achterstand van maar liefst 18,5 punten, volgt het team van Toyota Schreur op de tweede plaats, na een 0-4 nederlaag tegen de ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen, die derde is met 55 punten. Volgende week wordt in Zweden het Europees kampioenschap voor junioren gehouden, waaraan ook Nederland – mét Dwayne van Zandwijk – deelneemt. We wensen hem veel succes!


Noordzee Bowling klopte titelverdediger Z-ICI met maximale cijfers ( 4-0 )!

01-04-2009 12:50:00

In de A-poule van de play-offs, waar gestreden wordt om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het team van Noordzee Bowling de absolute topper tegen de ploeg van titelverdediger en lijstaanvoerder Z-ICI met maximale cijfers ( 4-0 ) gewonnen. Noordzee Bowling speelde – met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk – een sterke partij en is in geen van de drie games ook maar in moeilijkheden geraakt. Wendy kwam met 211 pins ( en een ruime 600 pins score over drie games in de trioleague ) tot de hoogste gamescore bij de vrouwen en Richard tekende met 238 pins dit keer voor de derde plaats bij de mannen. In het algemeen klassement gaat Z-ICI ( nog ) aan de leiding met 87 punten, maar voelt ‘de hete adem’ in de nek van Noordzee Bowling, dat tot op 1,5 punt achterstand de koppositie naderde. De derde plaats op de ranglijst wordt met 79,5 punten ingenomen door het team van Car Parts, dat met 3-1 won van de ploeg van Life & Garden. De BVJ trioleague titel zal uit de eerste drie teams komen. Noordzee Bowling heeft afgelopen dinsdag een belangrijke stap gezet naar het kampioenschap, omdat nog een keer tegen Z-ICI zal moeten worden gestreden. In de vorm waarin Noordzee Bowling nu speelt, kan wellicht dit seizoen de ‘dubbel’ – dus ook in de viermansleague – worden behaald!


Noordzee Bowling naar gemakkelijke 4-0 winst op Sound Support

28-03-2009 07:07:00

Met gemak én overtuiging heeft het team van Noordzee Bowling in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp een maximale 4-0 overwinning behaald op de formatie van Sound Support. Geen moment is de ploeg van aanvoerder Ralph Jans – dit keer samen spelend met Ross Greiner, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk – in de problemen geraakt en dat onderstreept de klasse van dit team. Ross kwam met 243 pins tot de hoogste gamescore bij de vrouwen en Richard tekende met 267 pins voor deze prestatie bij de mannen, gevolgd door Dwayne met 224 pins. In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling ‘fier’ aan de leiding met 72 punten en heeft inmiddels een ‘straatlengte’ voorsprong op het team van Toyota Schreur, dat met 57,5 punten tweede staat na een 3-1 overwinning op de ploeg van Golden Wok Palace. Sound Support volgt op de derde plaats met 53,5 punten en het kwartet van Uniqorn is vierde met 53 punten, na een 4-0 zege op de formatie van Rob Goudsblom Verzekeringen. De titel kan Noordzee Bowling niet meer ontgaan; de vraag is alleen nog wanneer het kampioenschap gevierd kan gaan worden!


Noordzee Bowling haalt uit in A-poule play-offs BVJ trioleague

26-03-2009 05:43:00

Het team van Noordzee Bowling heeft in de A-poule van de play-offs - om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp – behoorlijk ‘uitgehaald’ in de wedstrijd tegen de ploeg van Teerenstra. Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk waren veel te sterk en wonnen met overmacht: 4-0. Richard kwam met 256 pins tot de hoogste gamescore bij de mannen. Bij de vrouwen tekende Wendy met 201 pins voor de tweede plaats. Noordzee Bowling kwam in het klassement op 81,5 punten en verkleinde de achterstand met de ploeg van titelverdediger Z-ICI tot 5,5 punten omdat de lijstaanvoerder moeizaam met 3-1 won van het trio van Rob Goudsblom Verzekeringen. De derde plaats op de ranglijst wordt met 76,5 punten ingenomen door de ploeg van Car Parts, die met 3-1 won van het team van Park Plaza. Volgende week staat de absolute topper op het programma tussen Z-ICI en Noordzee Bowling. Bij winst van Noordzee Bowling zal de titelstrijd ongemeen spannend worden en het team van Noordzee Bowling is daartoe in staat!


Moeizame zege Noordzee Bowling

18-03-2009 08:05:00

De topper in de A-poule van de play-offs - waarin wordt gestreden om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp - tussen de teams van Noordzee Bowling en Car Parts, heeft een moeizame 2,5 - 1,5 zege opgeleverd voor de ploeg van Noordzee Bowling. De eerste game werd door het Noordzee-drietal - Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk - in winst omgezet, maar de tweede ging ruimschoots verloren.Goed herstel in de derde game, waardoor - met een teamscore van ieder 1803 pins - de 2,5 - 1,5 eindstand in het voordeel van Noordzee Bowling toch nog op het scorebord verscheen. In het algemeen klassement kwam Noordzee Bowling daarmee op 77,5 punten en heeft vier punten voorsprong genomen op Car Parts, dat derde staat. Het team van titelverdediger Z-ICI gaat aan de leiding met 84 punten, na een 3-1 overwinning op de formatie van Life & Garden. Vanaf volgende week zal Noordzee Bowling aan een inhaalrace moeten gaan beginnen, om de titelstrijd met Z-ICI te kunnen blijven volhouden!


Eervolle NBF vermelding voor Richard Derks!

13-03-2009 09:06:00

Richard Derks van het Noordzee Bowling-team is afgelopen donderdag tot een opvallend hoge score gekomen. In de viermansleague competitiewedstrijd tegen de ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen, kwam Richard tot een scratchscore van 780 pins in drie games. Door deze prestatie komt Richard - in de viermansleague - in aanmerking voor een eervolle vermelding van de Nederlandse Bowling Federatie. Het hele team van Noordzee Bowling - naast Richard, dit keer spelend met Ross Greiner, Frank Boomstra en Dwayne van Zandwijk - speelde een zeer sterke partij en won dan ook meer dan verdiend met maximale cijfers ( 4-0 ) van de 'verzekeraars'. In drie games kwam de ploeg tot een score van maar liefst 2671 pins, of wel 890 pins gemiddeld per game! Ross kwam bij de vrouwen tot de hoogste gamescore met 237 pins en Richard liet een score van 269 pins bij de mannen noteren. In het algemeen klassement verstevigde titelverdediger Noordzee Bowling de eerste plaats. Het kwam op 64 punten en profiteerde van de nederlaag van 'achtervolger' Toyota Schreur, die op 54,5 staat, na een 1-3 nederlaag tegen het viertal van Camping Oase. De derde plaats is met 53,5 punten in handen van het team van Sound Support, dat met 4-0 won van de formatie van De Dakmeesters. Het kampioenschap kan Noordzee Bowling niet meer ontgaan, omdat de ploeg in deze competitie met de bekende 'kop en schouders' boven alle andere teams uitsteekt!


Nederlaag voor Noordzee Bowling in play-offs BVJ trioleague

13-03-2009 09:06:00

In de derde play-off wedstrijd om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het team van Noordzee Bowling een 1-3 nederlaag geleden tegen de ploeg van Park Plaza. Na een 0-1 achterstand in de eerste game, werd de tweede wél in winst omgezet. De derde game werd vervolgens met ruim verschil verloren, waardoor de nederlaag van Noordzee Bowling - dit keer spelend met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk - terecht mag worden genoemd. In het algemeen klassement gaat het team van titelverdediger Z-ICI aan de leiding met 81 punten, na een 3-1 zege op de formatie van Cum Laude. Noordzee Bowling is tweede met 75 punten en het team van Car Parts neemt de derde plaats in met 72 punten, na een maximale 4-0 overwinning op het trio van Teerenstra. Volgende week zal Noordzee Bowling zich van deze 'dip' moeten herstellen om de titelstrijd met Z-ICI te kunnen voortzetten!


Noordzee Bowling heeft moeite met Golden Wok Palace

06-03-2009 09:12:00

Het team van Noordzee Bowling heeft in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp gelijk gespeeld tegen de formatie van Golden Wok Palace. De titelverdediger - spelend met aanvoerder Ralph Jans, Ross Greiner, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk - had veel moeite met het viertal van 'de wokkers'. In de eerste game kwam Noordzee Bowling op achterstand, maar in een sterke tweede game ( maar liefst 100 pins méér ) werd de stand gelijkgetrokken. De derde en laatste game werd met klein verschil verloren, waardoor de 2-2 eindstand werd bereikt. Richard kwam bij de mannen tot de hoogste gamescore met 266 pins; bij de vrouwen tekende Ross met 215 pins voor de tweede plaats. In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling ruimschoots aan de leiding met 60 punten. Het team van Toyota Scheur ( 3-1 winst op De Dakmeesters ) is tweede met 53,5 punten en de ploeg van Sound Support volgt op de derde plaats met 49,5 punten, na een ruime 4-0 zege op de formatie van Uniqorn. De 'motor' bij Noordzee Bowling staat de laatste weken wat 'laag afgesteld'. In de komende weken zal er 'een tandje meer moeten worden bijgeschakeld'. En dat kàn dit team!


Moeizame zege van Noordzee Bowling op Cum Laude

05-03-2009 06:57:00

In de strijd om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het team van Noordzee Bowling afgelopen dinsdag een moeizame 3-1 overwinning behaald op de ploeg van Cum Laude. In de eerste game kwam Noordzee Bowling - dit keer spelend met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk - op achterstand. Herstel was er in de tweede en derde game, waardoor uiteindelijk de 3-1 eindscore op het scorebord verscheen. Richard kwam bij de mannen met 236 pins tot de tweede plaats en Wendy was met 199 pins derde bij de vrouwen. In het algemeen klassement van de A-poule gaat het team van titelverdediger Z-ICI aan de leiding met 78 punten, na een maximale 4-0 overwinning op de formatie van Park Plaza. Noordzee Bowling volgt op de tweede plaats met 74 punten. Het team van Car Parts haakte af voor de titelstrijd, na een 0-4 nederlaag tegen de ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen en neemt met 68 punten de derde plaats in. Het trio van Life & Garden neemt de vierde 'stek' in met 63 punten. De beide duels tussen Noordzee Bowling en Z-ICI zullen - naar verwachting - de beslissing brengen over het komende kampioenschap. Het Noordzee-team weet dus wat het te doen heeft!


Noordzee Bowling geklopt door Camping Oase in BVJ viermansleague

27-02-2009 17:05:00

In de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het team van Noordzee Bowling een verrassende 1-3 nederlaag geleden tegen de ploeg van Camping Oase. Ralph Jans, Wim Derks, Frank Boomstra en Dwayne van Zandwijk kwamen op een 1-0 voorsprong in de eerste game, maar verloren de tweede en de derde, waardoor de 1-3 eindstand op het scorebord verscheen. Voor Noordzee Bowling tekende Frank met 225 pins wél voor de hoogste gamescore bij de mannen. In het algemeen klassement blijft Noordzee \bowling - met 58 punten - uiteraard aan de leiding. Het verschil met de 'naaste concurrent' - het team, van Toyota Schreur - bleef 7,5 punten, omdat ook de 'nummer-2' tegen een 1-3 nederlaag opliep tegen de ploeg van Uniqorn. Het team van Golden Wok Palace is derde met 46 punten, na 3-1 winst op de ploeg van hekkensluiter TEMO. Herstel volgende week is voor Noordzee Bowling geboden!


Noordzee Bowling heeft moeite met Rob Goudsblom Verzekeringen

27-02-2009 08:04:00

In de eerste van in totaal 14 wedstrijden om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het team van Noordzee Bowling een moeizaam gelijkspel behaald ( 2-2 ) tegen de ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen. Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk, kwamen voor Noordzee Bowling in de eerste game op achterstand, maar wonnen de tweede. De derde game werd nipt verloren, maar de 'schade' bleef uiteindelijk toch beperkt tot een puntendeling. Richard tekende met 267 pins wél voor de hoogste gamescore bij de mannen. In de A-poule van de play-offs, gaat het team van titelverdediger Z-ICI aan de leiding met 74 punten, na 3-1 winst tegen de ploeg van Teerenstra. Noordzee Bowling volgt op de tweede plaats met 71 punten en het team van Car Parts 'struikelde' over de formatie van Cum Laude ( 0-4 ) en neemt de derde plaats in met 68 punten. Het team van Life & Garden is vierde met 60 punten. Geen grootste prestatie dit keer dus van Noordzee Bowling, dat de ploeg van Z-ICI niet verder mag laten uitlopen. Volgende week meer!


'Gelegenheidsteam' Noordzee Bowling te sterk voor De Dakmeesters

20-02-2009 15:40:00

In de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, heeft het team van koploper Noordzee Bowling een gemakkelijk én verdiende maximale 4-0 overwinning behaald op de ploeg van hekkensluiter De Dakmeesters. Noordzee Bowling speelde dit keer met een gelegenheidsteam met - naast de routiniers aanvoerder Ralph Jans en Frank Boomstra - vader Wim en zoon Patrick Derks, die zonder meer een degelijke partij speelden! Een gemiddelde teamscore van 213 pins per game, mag zeker goed genoemd worden. In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling - titelkandidaat 'bij uitstek' ruim aan de leiding met 57 punten. De ploeg van 'naaste concurrent' Toyota Schreur staat op 49,5 punten, na 3-1 winst op het viertal van TEMO. De derde plaats wordt met 45,5 punten ingenomen door het team van Sound Support, dat de ploeg van Camping Oase met maximale cijfers ( 4-0 ) klopte.


Noordzee Bowling 'veegt de vloer aan' met TESO Bootdienst

19-02-2009 08:30:00

Het team van Noordzee Bowling heeft in de laatste reguliere wedstrijd van de trioleaguecompetitie van de Bowling Vereniging Julianadorp 'de vloer aangeveegd' met de ploeg van TESO Bootdienst. Met maximale cijfers ( 4-0 ) werd gewonnen, maar indruk maakte de speelwijze van Noordzee Bowling; dit keer met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk. Vooral in de tweede game speelde de ploeg heel sterk ( 732 pins ), met een totaalscore van maar liefst 1904 pins na drie games! Wendy kwam met 232 pins tot de hoogste gamescore bij de vrouwen en bij de mannen was Dwayne met 269 pins 'ongenaakbaar'. Volgende week wordt met de play-offs begonnen, met het BVJ- kampioenschap als inzet. Het team van titelverdediger Z-ICI begin daarbij op de eerste plaats met 71 punten, na 4-0 winst op het zwakke drietal van 24/Gulf WMA. Noordzee Bowling is tweede met 69 punten en het team van Car Parts staat derde met 68 punten, na eveneens een 4-0 zege op de ploeg van Uniqorn 2. De titelstrijd zal ongetwijfeld tussen deze drie teams gaan, omdat de formatie van Life & Garden de vierde plaats innneemt met 58 punten en al op grote achterstand staat.


Nauwelijks tegenstand voor Noordzee Bowling in BVJ viermansleague

14-02-2009 16:49:00

Het team van Noordzee Bowling ondervindt nauwelijks tegenstand in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp. Hoewel de ploeg deze week niet speelde, kwam het team van 'achtervolger' Toyota Schreur niet verder dan 3-1 winst op de ploeg van Sound Support. In het algemeen klassement, gaat Noordzee Bowling aan de leiding met 53 punten en heeft - met één wedstrijd minder gespeeld - 6,5 punten voorsprong op Toyota Schreur. Noordzee Bowling staat 11 punten voor op het team van Uniqorn, dat derde is en heeft 11,5 punten meer dan het viertal van Sound Support, dat de vierde plaars inneemt. Het mag duidelijk zijn dat Noordzee Bowling - gezien de kwaliteit van het team - dit seizoen de enige kandidaat voor het BVJ kampioenschap is!


Noordzee Bowling is klaar voor titelstrijd BVJ trioleague

11-02-2009 09:18:00

Het team van Noordzee Bowling is klaar om in de A-poule van de play-offs te beginnen aan de strijd om het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp. Met nog één wedstrijd te spelen in de reguliere competitie, neemt de ploeg de tweede plaats op de ranglijst in met 65 punten, na een 3-1 overwinning op de formatie van ABN AMRO. De belangrijkste concurrenten voor Noordzee Bowling zijn het team van titelverdediger Z-ICI, dat voorlopig nog eerste staat met 67 punten, na ook 3-1 winst op het trio van TEMO én het team van Car Parts, dat de derde plaats inneemt met 64 punten, na een eveneens 3-1zege op de ploeg van Schoonbeek Advies. De ploeg van Park Plaza staat vierde met 56,5 punten. Zoals bekend, wordt - na volgende week - begonnen met de play-offs, waarbij nog 14 wedstrijden moeten worden gespeeld. Noordzee Bowling - dit keer met Wendy Zutphen, Richard Derks en de weer herstelde Dwayne van Zandwijk - kwam in een matige wedstrijd tegen ABN AMRO op achterstand in de eerste game, maar wist de tweede en derde game in winst om te zetten, waardoor de 3-1 eindstand op het scorebord verscheen. Zeker is dat in de play-offs 'sterk' moet worden gespeeld om bij de 'top-drie' te kunnen blijven. Noordzee Bowling kàn dat en is ongetwijfeld één van de titelkandidaten!


Noordzee Bowling naar titel in BVJ viermansleague

07-02-2009 18:41:00

Met gemak gaat het team van Noordzee Bowling af op het kampioenschap in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp. De 'topper' tegen de ploeg van 'naaste concurrent' Toyota Schreur, werd afgelopen donderdag overtuigend met 4-0 winst afgesloten. Ross Greiner en Richard Derks - samenspelend met aanvoerder Ralph Jans en Frank Boomstra - kwamen met 243 pins en 226 pins ook tot de hoogste gamescores bij de vrouwen en de mannen. In het algemeen klassement staat Noordzee Bowling op de eerste plaats met 53 punten en heeft 'een straatlengte' voorsprong op Toyota Schreur, dat 43,5 punten heeft. De derde plaats is in handen van het team van Uniqorn met 41 punten, dat met 3-1 won van de formatie van hekkensluiter De Dakmeesters. Voor Noordzee Bowling lijkt er 'geen vuiltje aan de lucht' te zijn om de titel te prolongeren, hoewel de competitie nog niet voorbij is!


Noordzee Bowling 'in het spoor' van titelverdediger Z-ICI

04-02-2009 15:34:00

Het team van Noordzee Bowling blijft in de trioleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp 'in het spoor' van de ploeg van titelverdediger Z-ICI. Volledig verdiend won het Noordzee Bowling-trio - dit keer uitkomend met Ralph Jans, Wendy Zutphen en Richard Derks met maximale cijfers ( 4-0 ) van het trio van TZN en neemt in het algemeen klassement de tweede plaats in met 62 punten. Richard tekende met 251 pins voor de hoogste gamescore bij de mannen; bij de vrouwen kwam Wendy tot een derde plaats met 207 pins. Aan de leiding gaat het team van titelverdediger Z-ICI met 64 punten, na eveneens 4-0 winst tegen de formatie van SIOS. Noordzee Bowling is dus tweede met 62 punten. Met 61 punten staat het drietal van Car Parts derde en het team van Park Plaza is vierde met 52,5 punten. Met nog twee wedstrijden te gaan voordat aan de play-offs wordt begonnen, heeft het er alle schijn van dat de titelstrijd in deze klasse zal gaan tussen Z-ICI, Noordzee Bowling en Car Parts. Dat het een spannende eindstrijd zal gaan worden, staat wel vast. Noordzee Bowling is duidelijk één van de drie kanshebbers


Noordzee Bowling 'stevig in het zadel' in BVJ viermansleague

30-01-2009 09:03:00

In de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp zit het team van Noordzee Bowling weer wat steviger in het 'koploperszadel'. Na de nederlaag van vorige week, werd de ploeg van Uniqorn afgelopen donderdag met maximale cijfers ( 4-0 ) verslagen, terwijl het team van 'naaste concurrent' Toyota Schreur door een 3-1 overwinning op het viertal van Rob Goudsblom Verzekeringen, één punt verder achterop raakte. Ross Greiner, Ralph Jans, Frank Boomstra en Dwayne van Zandwijk waren voor Uniqorn veel te sterk, hoewel de tweede game met slechts drie pins verschil werd gewonnen. Ross kwam met 209 pins tot de hoogste gamescore bij de vrouwen. Bij de mannen waren de tweede en derde plaats voor Frank ( met 227 pins ) en Dwayne ( met 199 pins ). In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling - na 20 wedstrijden - aan de leiding met 49 punten en staat Toyota Schreur met 43,5 punten op de tweede plaats. Rob Goudsblom Verzekeringen is derde met 39 punten. De titelstrijd in deze klasse gaat duidelijk tussen titelverdediger Noordzee Bowling en Toyota Schreur!


Noordzee Bowling komt met gelijkspel goed weg tegen Life & Garden

28-01-2009 12:49:00

In de trioleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp, is het team van Noordzee Bowling afgelopen dinsdag met een gelijkspel ( 2-2 ) goed weggekomen in het duel met de ploeg van Life & Garden. Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk wonnen de eerste game, maar verloren de tweede met maar liefst 100 pins verschil. In de derde game had Noordzee Bowling alle geluk van de wereld en werd de puntendeling bereikt omdat het tuincentrumtrio in de slotfase één pin te kort kwam. Over geluk gesproken! In het algemeen klassement staat Noordzee Bowling - met nog drie wedstrijden te spelen voordat de eerste acht teams aan de play-offs gaan beginnen - op de tweede plaats met 58 punten. Het team van titelverdediger Z-ICI ( 1-3 nederlaag tegen de formatie van Toyota Schreur ) voert de ranglijst aan met 60 punten. Het trio van Car Parts neemt met 57 punten de derde plaats in, na 1-3 verlies tegen de formatie van Uniqorn. Het team van Park Plaza volgt op de vierde plaats met 52,5 punten, na een 3-1 overwinning op de ploeg van TZN. Deze vier teams hebben zich al geplaatst voor de eindstrijd om het BVJ kampioenschap in deze klasse. Voor Noordzee Bowling blijft het belangrijk om 'scherp' te blijven!


Bowling Noordzee/PCB bijna zeker van titel in landelijke trioleague competitie

26-01-2009 11:54:00

Den Helder - Hoewel er nog twee wedstrijden moeten worden gespeeld, is het team van Bowling Noordzee/PCB zo goed als zeker van de titel in de 4e klasse G van de landelijke trioleague competitie. De ploeg uit Julianadorp kwam afgelopen zondag tot maximale winst ( 14 punten uit zeven wedstrijden ) op de baan van Knijn Bowling in Amsterdam en nam daarmee in het algemeen klassement een voorsprong van maar liefst 20 punten op 'naaste concurrent' BV Spaarnezorg uit Haarlem. In de voorlaatste wedstrijd kan de kampioensvlag al worden gehesen! Het team van Bowling Noordzee/PCB - dit keer met John van Weeren, Phil Hulst, Dwayne van Zandwijk en aanvoerder Richard Derks - is in deze afdeling veel te sterk en een klasse apart. Vandaar dat door de wedstrijdleiding van de Nederlanse Bowling Federatie wordt overwogen om het team, na het behalen van het kampioenschap, niet naar de derde klasse te laten promoveren, maar wellicht naar een nog hogere. In Amsterdam werden alle wedstrijden overtuigend gewonnen, waarbij Phil Hulst in het duel tegen de BV Spaarnezorg tot een maximale score van 290 pins kwam. Bowling Noordzee voert de ranglijst - na vijf wedstrijden - dus aan met 68 punten. BV Spaarnezorg volgt op de tweede plaats met 48 punten en het team van Knijn Bowling Team 2 uit Amsterdam is derde met 38 punten.


Noordzee Bowling laat zich 'verrassen' door Sound Support in BVJ viermansleague

26-01-2009 11:54:00

Het team van Noordzee Bowling heeft zich in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp onaangenaam laten 'verrassen' door de ploeg van Sound Support. De eerste twee games werden verloren door Ross Greiner,. Richard en Patrick Derks en Dwayne van Zandwijk. Pas in de laatste game enigszins herstel, waardoor de 1-3 eindstand op het scorebord verscheen. Noordzee Bowling speelde dit keer één van de minste wedstrijden! In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling - halverwege de competitie - overigens nog wél ruimschoots aan de leiding met 45 punten. Het team van 'naaste concurrent' Toyota Schreur kwam op 40,5 punten, na een maximale 4-0 zege op de ploeg van Golden Wok Palace. De derde plaats wordt - met ieder 38 punten - gedeeld door de teams van Rob Goudsblom Verzekeringen en Uniqorn. Volgende week zal Noordzee Bowling zich moeten herstellen van deze - tijdelijke - inzinking en dat moet lukken ook!


Noordzee Bowling zeker van deelname aan BVJ trioleague kampioenschap

21-01-2009 05:01:00

Het team van Noordzee Bowling is zeker van deelname aan het trioleague kampioenschap van de Bowling Vereniging Julianadorp. Met nog vier speelronden te gaan, voordat met acht teams aan de play-offs om de titelstrijd wordt begonnen, staat Noordzee Bowling in het algemeen klassement met 56 punten - samen met het team van Car Parts - op een gedeelde tweede plaats; genoeg voor de eindstrijd. Dinsdagavond won Noordzee Bowling op de 'eigen' baan met 3-1 van de ploeg van C&M Labour Supply. De eerste twee games werden gemakkelijk gewonnen door aanvoerder Ralph Jans, Wendy Zutphen en Richard Derks. In de laatste game wist C&M Labour Supply de overbekende 'eer' te redden. BVJ-kampioen Richard tekende bij de mannen met 276 pins voor de hoogste gamescore! In het algemeen klassement gaat het team van titelverdediger Z-ICI aan de leiding met 59 punten, na 3-1 winst op de ploeg van Teerenstra. Noordzee Bowling en het trio van Car Parts, dat het drietal van Ghost Automatisering met 4-0 klopte, hebben dus slechts drie punten achterstand op Z-ICI. Het team van Park Plaza volgt met 49,5 punten op de vierde plaats en de ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen is vijfde met 45,5 punten. Spannend is de strijd zeker bij de 'top-drie' in deze klasse en dat zal bij de play-offs zeker blijven!


Noordzee Bowling veel te sterk voor TEMO!

09-01-2009 13:51:00

Het team van Noordzee Bowling heeft in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp een gemakkelijke 4-0 overwinning behaald op de ploeg van TEMO. Geen moment is het Noordzee-viertal - dit keer met Ross Greiner, aanvoerder Ralph Jans, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk - in de problemen geweest, hoewel er zeker niet 'sterk' werd gespeeld. Voor Noordzee Bowling tekende Richard met 241 pins voor de hoogste gamescore bij de mannen en Ross kwam bij de vrouwen tot een tweede plaats met 192 pins. In het algemeen klassement gaat Noordzee Bowling - na 16 wedstrijden - ruimschoots aan de leiding met 44 punten. De titelverdediger heeft zes punten voorsprong op het team van Uniqorn, dat met 3-1 won van de formatie van Camping Oase. Het viertal van Toyota Schreur, dat niet speelde, staat derde met 36,5 punten. Volgende week vervalt de trio- en viermansleague competitie, in verband met de clubkampioenschappen van de BVJ. De titels worden bij de vrouwen en de mannen verdedigd door respectievelijk Ross Greiner en Richard Derks. De finales worden op zondag 18 januari aanstaande vanaf 13.00 uur gespeeld op de baan van de Noordzee Bowling in Julianadorp aan Zee.


Noordzee Bowling hervat BVJ trioleague competitie met maximale winst

07-01-2009 12:27:00

Het team van Noordzee Bowling heeft de BVJ trioleague competitie, na de 'winterstop', met maximale winst hervat. Tegen het trio van Rob Goudsblom Verzekeringen was de Noordzee-ploeg - met Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk - oppermachtig en klaarde 'de klus' vrij gemakkelijk ( 4-0 ). Met 236 pins tekende Richard bij de mannen voor de derde plaats bij de hoogste gamescore. In het algemeen klassement neemt Noordzee Bowling de tweede plaats in met 53 punten en staat drie punten achter op het team van titelverdediger Z-ICI, dat met maximale cijfers ( 4-0 ) de ploeg van Dekker Sport klopte. De formatie van Car Parts - eveneens 4-0 winst tegen het drietal van Barbarell - is derde met 52 punten. De drie topteams in deze klasse zijn in ieder geval al zeker van deelname aan de play-offs om het BVJ-trioleague kampioenschap, die - met de eerste acht teams op de ranglijst - over zes weken gaat beginnen. Dat Z-ICI, Noordzee Bowling en Car Parts tot de titelkandidaten behoren, mag dus wel duidelijk zijn!

 


Noordzee Bowling nadert koppositie in BVJ viermansleague

28-11-2008 10:11:00

Het team van Noordzee Bowling nadert de koppositie in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp. Tegen de ploeg van 'rode lantaarndrager' De Dakmeesters werd een maximale 4-0 overwining behaald door de Noordzee-formatie, dit keer met aanvoerder Ralph Jans, Ross Greiner, Frank Boomstra en Dwayne van Zandwijk. Bovendien was de hoogste gamescore bij de mannen voor Frank met 255 pins. In het algemeen klassement, heeft Noordzee Bowling - na 11 wedstrijden - nu 29 punten en staat nog maar een halve punt achter op het team van Toyota Scheur ( 3-1 winst op het viertal van TEMO ), dat overigens wél één wedstrijd meer heeft gespeeld. Het team van Golden Wok Palace is derde, ook met 29 punten maar uit 12 wedstrijden. De ploeg van Rob Goudsblom Verzekeringen, die gelijkspeelde ( 2-2 ) tegen het team van 'de wokkers' is vierde met 27 punten. Volgende week kan titelverdediger Noordzee Bowling - bij winst - de koppositie in deze competitie gaan overnemen!


Noordzee Bowling naar tweede plaats in BVJ trioleague

26-11-2008 10:00:00

Het team van Noordzee Bowling staat - na 13 wedstrijden in de trioleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp - op de tweede plaats in het algemeen klassement. Op de 'eigen' baan, wonnen Wendy Zutphen, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk gemakkelijk én verdiend met maximale cijfers ( 4-0 ) van de ploeg van Barbarell. Met 268 pins tekende Richard bovendien voor de hoogste gamescore bij de mannen en deelde Dwayne de derde plaats met 233 pins. Wendy werd bij de vrouwen eveneens derde met 194 pins. Op de ranglijst deelt Noordzee Bowling de tweede plaats - met ieder 35 punten - met het team van Car Parts, dat een 1-3 nederlaag leed tegen de formatie van Park Plaza. Aan de leiding gaat het team van titelverdediger Z-ICI met 37 punten, na een 4-0 zege op de ploeg van Life & Garden 2. Het trio van Teerenstra ( 3-1 winst op het drietal van Uniqorn 2 ) neemt met 32,5 punten de vierde plaats in. Deze competitie is zonder meer spannend, waarbij Noordzee Bowling iedere week zonder meer een belangrijke rol speelt!


Onverwachte en verrassende nederlaag voor Noordzee Bowling in BVJ viermanleague

14-11-2008 16:46:00

Op de 'eigen' baan, heeft het team van Noordzee Bowling afgelopen donderdag ( 13 november ) een onverwachte én ook verrassende nederlaag geleden in de viermansleague competitie van de Bowling Vereniging Julianadorp. De Noordzee-ploeg - dit keer met Ross Greiner, Frank Boomstra, Richard Derks en Dwayne van Zandwijk - was beslist niet 'op dreef'. De eerste game tegen de ploeg van Toyota Scheur werd met 'slechts' zes pins verloren, terwijl tweede game met ruim verschil in het voordeel van Toyota Scheur werd afgesloten. In de derde game bleef de 'schade' tot een verschil van acht pins beperkt, waardoor de 0-4 nederlaag op het scorebord verscheen. Een zonder meer 'bittere pil' voor het team van de titelverdediger, die in het algemeen klassement - na tien wedstrijden - met 25 punten op de tweede plaats staat. De ranglijst wordt aangevoerd door het team van Golden Wok Palace met 27 punten en het viertal van Camping Oase neemt de derde plaats in met 24 punten. Volgende week dient Noordzee Bowling 'uit een ander vaatje te tappen' om te herstellen en dat moet - gezien de kwaliteit van de ploeg - beslist kunnen lukken!


De WWW'tjes winnen Uniqorn Dubbeltoernooi Bowlen

16-11-2008 16:45:00

Julianadorp - Het Uniqorn Dubbeltoernooi Bowlen is afgelopen zondag ( 16 november ) gewonnen door het duo Wendy Zutphen en Wilma Speelman, uitkomend onder de naam de WWW'tjes. In de beslissende finale wonnen beide bowlsters twee van de drie partijen tegen het tweetal van TEMO: Silvia Vis en John Dalemans. In het eindklassement was de derde plaats voor het duo Lia en Theo van de Waal. Het Uniqorn Dubbeltoernooi met 32 deelnemers werd voor de eerste keer georganiseerd - met Richard Derks als initiator - door de Bowling Vereniging Julianadorp op de baan van de Noordzee Bowling in Julianadorp aan Zee. Bij deze spelvorm wordt per game door de spelers 'om en om' geworpen en worden de behaalde pins van beide teamspelers als resultaat genomen. In totaal werden tien games, inclusief de voorronden, gespeeld. Den Helder, 16 november 2008 PR Noordzee Bowling, Jan Deurloo


Ihitro Media

13-11-2008 10:16:00

Deze website is gebouwd in opdracht van Bowling Noordzee door Ihitro Media. Voor meer info neem contact op met info@ihitro.nl